We are giving out one Tree of Savior beta key to designers. Instructions here. Winner will be announced on Nov, 9th.
Welcome to Tree of Savior Game International Community. Register to join the forum and like our Facebook and Twitter page.
You can also contribute to the community via Tree of Savior Wiki page.
Poll: Which server do you prefer? (Server mana yang kamu pilih?)
International server
Regional server (SEA)
Local server
Doesn't matter to me (Terserah)
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Server Preference
#11
most important: NO Indo (local) server,
-) I don't want any good potential game rotten by our local publisher, most of them are hopeless,
-) I dont want to see our local player bad habit (especially when it is going to F2P)..*dont want to mention the details here* >//<

for SEA server also, there are some developers also can rotten this game, just some of them..dont know about the others though,

might be better my 1st choice is International server,
and SEA server as 2nd
also 3rd is CN server or might be better TW Tongue

CN server will be opened, it seems ChangYou have good impressions,
for languages, it will be multi languages right?

regards,
Reply
#12
Kalo saya udah fix server inter sekalian nimba ilmu juga. Smile
Reply
#13
Server Korea / CN Ftw *dihajar massa
[Image: Slitz%20Sig.png]

Some cute stuff :3[Click to show. Click again to hide]
İmage
Reply
#14
Saya main di server inter kecuali di server 2 negara itu.
Download client aja belum tentu lancar gara2 pusing ama bahasanya, apalagi main.
Reply
#15
Paling ribet dari server CN/Korea itu : Bikin account.
Download client, patch dst gak terlalu susah, ada angka-angkanya bisa kasih petunjuk juga.
Pas bikin account : ditanya no hp, no ktp, kode pos, no identitas penduduk... ini gmn isinya.
[Image: Slitz%20Sig.png]

Some cute stuff :3[Click to show. Click again to hide]
İmage
Reply
#16
Kalo macem2 server Taiwan, Cina, Jepang sih banyak tmn2 saya bisa akalin itu no ktp dkk.
Tapi ntah knp buat Korea kok susah banget. Mungkin gara2 faktor bahasa Korea yang lebih jarang dipelajari dibanding Mandarin-Jepang.
Reply
#17
(05-23-2015, 11:31 PM)Erokhi Wrote: Kalo macem2 server Taiwan, Cina, Jepang sih banyak tmn2 saya bisa akalin itu no ktp dkk.
Tapi ntah knp buat Korea kok susah banget. Mungkin gara2 faktor bahasa Korea yang lebih jarang dipelajari dibanding Mandarin-Jepang.
Malah Korea bahasanya lebih gampang dari cina. Korea itu pakai alfabet sendiri & susun kayak bhs indo, inggris. Kalau cina dua kosakata jadi kata baru, maknanya baru lagi...
Korea sy blm coba regist sih, tp kalo gak slh ada yang bisa tembus di DN KR.

(05-23-2015, 11:31 PM)Misok Wrote:
(05-23-2015, 11:27 PM)Slitz Wrote: Paling ribet dari server CN/Korea itu : Bikin account.
Download client, patch dst gak terlalu susah, ada angka-angkanya bisa kasih petunjuk juga.
Pas bikin account : ditanya no hp, no ktp, kode pos, no identitas penduduk... ini gmn isinya.

ngasal semua ftw
korea kebanyakan IP Block, jadi ya... hopeless
CN terlalu P2W, tp masih playable (yea, Dragon Nest CN cash shopny parah)

gapernah buka Cash Shop, tp CN kasih barangny baek", OP lgi..
[Image: Slitz%20Sig.png]

Some cute stuff :3[Click to show. Click again to hide]
İmage
Reply
#18
Oh, Korea lebih gampang toh. Tapi yg jelas saya blm pernah dpt kabar sih klo ada player Indo ikutan CBT di Korea.
Justru cash shop yg ngasih barang baek2 + barang OP itu bahaya wkwk
Reply
#19
(05-24-2015, 12:24 AM)Erokhi Wrote: Oh, Korea lebih gampang toh. Tapi yg jelas saya blm pernah dpt kabar sih klo ada player Indo ikutan CBT di Korea.
Justru cash shop yg ngasih barang baek2 + barang OP itu bahaya wkwk
Iya biasanya Korea exclusive / susah ditembus, sy blm byk utak atik server sana sih, jdi blm tau banyak yang susahnya apa.

Hm..., buat balancenya boss & overall difficulty di DNCN dinaikin tapi jadi 3-4 kali lipat, jadi bossnya jauh lebih tebel haha.
[Image: Slitz%20Sig.png]

Some cute stuff :3[Click to show. Click again to hide]
İmage
Reply
#20
Oh, tapi kalo sesama player gimana tuh? Asumsi saya soalnya ga semua player sanggup beli cash shop.
Kalo ujung2nya ada dominasi 1 kelompok cash ke 1 kelompok non-cash ya sama aja p2w. o_oa
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Tree of Savior Game
Forum Etiquette (Rules)
Vote Your Region
Vote Your Favorite Class
FAQs

Live Streams(Refresh)

Latest Threads
[Guide] Gem Socketing
By Markjade in Guides, Tips and Walkthroughs
11-30-2016 11:55 PM
Help Desk - New Forum Section
By williamdgerly in ToSGame News and Announcements
11-17-2016 02:34 AM
Marriage?
By Aatharshan in Tree of Savior: General Discussion
10-26-2016 11:08 PM
Indonesian CBT by Gemscool [27-30 Agus...
By Markjade in Indonesian Forum
10-25-2016 01:42 AM
Mush's Screenshot Dump
By Melioetta Zyguard in Fan Art & Images
08-05-2016 03:06 PM
[Telsiai SEA] - Argo
By E4Ulquiorra in Compendium of Guilds
06-06-2016 07:13 PM
Old stuff, though please feel free to ...
By Dondex Calo Torralba in Compendium of Guilds
05-31-2016 05:27 PM
Community IRC channel or equivalent
By Oriceles in Feedbacks & Requests
05-17-2016 07:17 AM
Welcome new players to the F2P release...
By Dknight in Tree of Savior: General Discussion
05-10-2016 07:52 AM
Early Access Feedback
By Seyda in Tree of Savior: General Discussion
05-03-2016 12:38 AM